Montilla ha fet aquestes declaracions en una entrevista al programa "Polièdric", de Catalunya Informació
Montilla ha fet aquestes declaracions en una entrevista al programa "Polièdric", de Catalunya Informació
Barcelona

Montilla aposta per una candidatura unitària i nega cap "risc de trencadissa" interna al PSC

L'expresident de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla, manté l'aposta per una candidatura unitària de consens al congrés del partit que tindrà lloc aquest cap de setmana. En una entrevista a l'espai Polièdric, de Catalunya Informació, José Montilla no descarta que la competició entre aspirants a primer secretari es tanqui amb la votació d'una llista única d'integració.

PolièdricActualitzat
L'expresident català ha assegurat que "l'important no és l'inici, sinó el procés final. Espero que es pugui acabar amb una candidatura d'integració i si hi ha més d'una candidatura tan democràtic és una cosa com l'altra".

Montilla ha volgut desdramatitzar la possibilitat d'una votació entre llistes diferents, i ha remarcat que, en cap cas, hi ha perill de divisió interna. "La renovació és necessària. És evident. En aquest congrés més que en d'altres per les circumstàncies que hem viscut en aquesta etapa. No penso de cap de les maneres que hi hagi risc de trencadissa".

El primer secretari sortint del PSC ha fet autocrítica i ha reconegut que, durant l'etapa de govern tripartit, els socialistes van descuidar la feina de partit.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut