Marçal Sintes en una imatge d'arxiu (Foto: ACN)
Marçal Sintes rellevarà Ramoneda al CCCB. (Foto: ACN)
Barcelona

Marçal Sintes serà el nou director del CCCB, en substitució de Josep Ramoneda

El periodista Marçal Sintes assumirà la direcció del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) en substitució de Josep Ramoneda, segons ha confirmat la Diputació de Barcelona en un comunicat. Sintes és doctor en Periodisme i actualment és director del departament de Periodisme de la Facultat de Comunicació Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull, a més de col·laborador en diversos mitjans, entre els quals hi ha Catalunya Ràdio i "Els matins" de TV3. Nascut a Vilafranca del Penedès el 1967, Sintes rellevarà Josep Ramoneda, que ocupava el càrrec des que es va fundar el CCCB, el 1989.

RedaccióActualitzat
Diversos intel·ectuals d'arreu del món van firmar una carta de rebuig a la destitució de Ramoneda, que aquest dilluns ha lamentat en una entrevista a Catalunya Ràdio ha lamentat que no podria fer un traspàs en condicions perquè no sabia qui el rellevaria.

El CCCB depèn majoritàriament de la Diputació de Barcelona, que hi aporta el 80% del pressupost i que, des de les últimes eleccions municipals, està en mans de CiU i el PPC.


Anar al contingut