Ministra d'Ocupació i Seguretat Social

Rajoy recompensa la feina econòmica de Fátima Báñez amb el Ministeri d'Ocupació

Malgrat ser una desconeguda per a la majoria de l'opinió pública espanyola, no és una sorpresa que Fátima Báñez formi part del nou govern Rajoy. Moltes travesses situaven des de fa setmanes en el gabinet aquesta advocada i directiva tècnica d'empreses nascuda el 1967 a San Juan del Puerto. Báñez es fa càrrec del Ministeri d'Ocupació -ja no es diu Treball- i Seguretat Social amb un atur pels núvols i amb la reforma de la jubilació a l'horitzó.

RedaccióActualitzat
Llicenciada en Dret i en Ciències Econòmiques i Empresarials, Báñez forma part del cercle de confiança del nou president espanyol en matèria econòmica. De fet, en els últims quatre anys ha estat la més estreta col·laboradora de Soraya Sáenz de Santamaría, mà dreta de Rajoy.

D'ella es diu que té l'economia espanyola al cap i, juntament amb Cristóbal Montoro i Álvaro Nadal ha estat l'encarregada de dissenyar l'estratègia dels populars per crear ocupació i aconseguir la recuperació de l'economia. De fet, s'ha encarregat de la negociació de la reforma laboral.

A Andalusia, Báñez ha estat coordinadora de la presidència del PP regional i consellera de RTA (Ràdio i Televisió Andalusa).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut