Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya
Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya
Barcelona

Mas titlla "d'error" haver descomptat l'IRPF de la paga extra de Nadal i demana disculpes als funcionaris

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha demanat disculpes als funcionaris i ha admès que el govern ha comès "un error" descomptant l'IRPF de la paga extra de Nadal, quan encara no s'ha cobrat. Per Mas, s'haurien d'haver explicat des del principi les conseqüències de les mesures que s'estaven prenent. El president ha dit que els 230.000 treballadors públics "òbviament" cobraran el 100% del que se'ls deu.

RedaccióActualitzat
"Hem comès un error, i quan un govern comet un error, el que ha de fer és disculpar-se, reconèixer-ho i fer entendre que els compromisos es mantindran (...)" Mas ha remarcat que l'executiu no ha tingut "un problema de comunicació", sinó que es tracta "simplement d'un error, que no s'havia d'haver produït."

Sobre les retallades aplicades per la Generalitat, Artur Mas ha assegurat que després de dir "que hi ha problemes greus de tresoreria i que no ens paguen el que ens deuen des de Madrid", vam "donar la cara, i en lloc d'aplicar els problemes de tresoreria només als proveïdors i al món privat, l'esforç" s'ha estès també "als que cobren la nòmina pública".

El president de la Generalitat ha fet aquestes declaracions l'endemà que el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, va demanar perdó i va assumir tota la responsabilitat per no haver informat de la retenció de l'IRPF de la paga extra que s'ha aplicat en la nòmina del desembre.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut