Lloret de Mar

Comencen a enderrocar avui la plaça de toros de Lloret de Mar

La plaça de toros de Lloret de Mar es començarà a enderrocar avui. En el seu lloc s'hi construirà una plaça, un aparcament subterrani, un edifici d'oficines i d'equipaments esportius, com ja va prometre l'alcalde de la ciutat. Amb l'enderroc d'aquesta plaça i la desaparició de la plaça de Girona, a les comarques gironines només queda en actiu la plaça de toros d'Olot, on es fan els correbous de les festes del Tura.

Actualitzat

Fa uns dies l'Ajuntament de Lloret de Mar anunciava que l'enderroc de la plaça de toros era imminent i, de fet, avui començaran. Segons fonts municipals, les obres no comportaran problemes de trànsit, tot i estar situades al centre de la vila. El terreny que ara ocupa aquesta arena taurina es convertirà en una plaça pública amb un pàrquing subterrani amb 400 places i en un edifici d'oficines i d'equipaments esportius. Així ho va prometre fa uns dies l'alcalde d'aquesta localitat i ara ho ha explicat el regidor d'Urbanisme, Josep Valls.

Amb l'enderroc de la plaça de braus, es posa punt final a una etapa turística de Lloret. La plaça ja no va funcionar l'any passat i, en fa dos, havia estat objecte de manifestacions antitaurines.

A partir d'ara, a les comarques gironines només hi quedarà una plaça de toros en actiu, la d'Olot.

Anar al contingut