Salts d'esquí

Schlierenzauer s'imposa en la segona prova del Torneig dels Quatre Trampolins a Garmisch-Partenkirchen

L'austríac Gregor Schlierenzauer ha guanyat la segona prova del Torneig dels Quatre Trampolins de salts d'esquí, a l'estació de Garmisch-Partenkirchen. Schlierenzauer, que s'havia imposat a la prova inaugural a Oberstdorf , ha tornat a guanyar, davant del seu compatriota Andreas Kofler, segon. El japonès Daiki Ito, que ha executat els dos salts més llargs de la jornada, ha completat el podi final, penalitzat per la mala puntuació dels jutges.

Actualitzat
Schlierenzauer, campió mundial de la disciplina, ha fet un salt de 138 metres en la primera mànega i s'ha assegurat el triomf -el número 38 a la Copa del Món- amb un altre de 134 en la segona per sumar un total de 274,5 punts. El seu comapriota Andreas Kofler ha aterrat a 137,5 metres en el seu segon salt, però en el primer s'havia quedat en 130,5 i ha acumulat 270,4.

El japonès Daiki Ito ha executat els dos vols més llargs de la jornada (138,5 i 141,5 metres, a només metre i mig del rècord del trampolí), però les seves deficients recepcions li han relegat al tercer lloc de la classificació. Després d'aquesta prova, Kofler continua al capdavant de la general de la Copa del món de salts amb 668 punts, seguit de Schlierenzauer (576) i de Bardal (459).

En la general del torneig Quatre Trampolins, Schlierenzauer, que als seus 21 anys segueix aspirant a convertir-se en el segon saltador de la història que guanya les quatre proves, domina amb 558 punts, per davant de Kofler (536) i de Thomas Morgenstern (532).
Anar al contingut