Fotografia de radar del cotxe infractor (Foto:ACN)
Fotografia de radar del cotxe infractor (Foto:ACN)
Maçanet de la Selva

Detingut un conductor per circular a 233 km/h per l'AP-7 a l'alçada de Maçanet de la Selva

Maçanet de la Selva (ACN).- Els Mossos d'Esquadra de Girona van detenir el passat 5 de gener Laurent Frederic L., de 42 anys i nacionalitat francesa, per circular 233 km/h per l'AP-7 a l'alçada de Maçanet de la Selva (Selva), com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit. Els mossos d'esquadra de trànsit estaven fent un control de velocitat la nit del 5 al 6 de gener, al punt quilomètric 73.5, a l'alçada de Maçanet de la Selva, quan van detectar el conductor, que circulava amb un Audi de color blanc superant en 113 km/h el límit permès en aquesta via, en direcció sud.

Els Mossos van detenir el passat 5 de gener Laurent Frederic L., de 42 anys i de nacionalitat francesa, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit, per circular a 233 quilòmetres per hora per l'AP-7.

Els Mossos d'Esquadra de trànsit estaven fent un control de velocitat la nit del 5 al 6 de gener, al punt quilomètric 73,5, a l'altura de Maçanet de la Selva, quan van detectar el conductor, que circulava amb un Audi de color blanc superant en 113 quilòmetres per hora el límit permès en aquesta via, que és de 120 km/h.

Del cas, se'n fa càrrec el jutjat de Santa Coloma de Farners.



Anar al contingut