Futbol

Joan Collet, conseller delegat de l'Espanyol, reconeix el traspàs "imminent" de Kameni al Màlaga

L'Espanyol ha arribat a un principi d'acord amb el Màlaga per traspassar el porter Carlos Kameni. Ho va confirmar el conseller delegat del club blanc-i-blau, Joan Collet. El directiu va assegurar que l'operació es tancarà de manera imminent i que l'Espanyol no ingressarà cap quantitat econòmica, "tot i que s'estan negociant uns variables". L'adéu de Kameni estava cantat després que Pochettino, tot i l'absència de Cristian Álvarez i Kiko Casilla, el va deixar fora de la llista de convocats contra el Còrdova i va citar els dos porters del filial. La mala relació entre jugador i entrenador posa punt final a set anys i mig del camerunès a l'Espanyol.

Actualitzat
Gener del 2009. Mauricio Pochettino es va fer càrrec d'un Espanyol en crisi amb un vestidor difícil de controlar. Kameni ja feia quatre anys i mig que era al club, era el porter de la Copa del Rei del 2006 i cada estiu arribaven ofertes per emportar-se'l. Per si de cas, aquella mateixa temporada havien fitxat un prometedor porter argentí, Cristian Álvarez. Pochettino dicta les normes del seu projecte i Tamudo l'acabarà desafiant. Kameni surt en defensa del davanter i, probablement, aquell dia firma la seva sentència.

En tres anys, Pochettino ha renovat tota la plantilla i Kameni ha estat l'últim de caure. Aquestes últimes temporades havia conservat la titularitat, tot i que eren habituals les especulacions sobre la seva sortida o la seva possible suplència. Però aquest estiu Kameni va tornar a parlar i va acusar el club de falta d'ambició. I Pochettino va dir prou.
 
A més, els problemes econòmics de l'Espanyol aconsellaven la seva sortida, com en el cas de Luis García. Durant la pretemporada, Kameni ja només va jugar dos partits i en la primera jornada de Lliga va comprovar que havia passat a ser el porter suplent de Cristian Álvarez. Era el trencament definitiu i Pochettino el va apartar del tot quan el camerunès va tornar més tard del previst i sense avisar d'una concentració amb la selecció del seu país.

Oficialment, aquestes últimes setmanes Kameni ha estat lesionat, tot i que se'l veia entrenant-se amb normalitat, però hi ha detalls que poden ajudar a entendre quina era la seva situació al vestidor. Aquest Cap d'Any, la plantilla va fer un piscolabis per desitjar-se un bon 2012. Kameni va ser el primer de marxar.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut