Barcelona

Millet, Montull i Bragado aniran a judici pel "cas Hotel del Palau"

El jutge que investiga les suposades irregularitats en la tramitació urbanística de l'Hotel del Palau de la Música ha acordat mantenir la imputació contra els dos exmàxims dirigents de l'entitat, Fèlix Millet i Jordi Montull, i contra l'antiga cúpula d'urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona, encapçalada per Ramon Garcia Bragado. Segons el magistrat, hi ha indicis clars de delicte per part de tots els imputats.

RedaccióActualitzat
Fèlix Millet, Jordi Montull i Ramon García Bragado s'asseuran al banc dels acusats. El jutge que instrueix el "cas Hotel del Palau" ha tancat la investigació i ha mantingut la imputació contra els dos exmàxims dirigents de l'entitat i contra l'antic responsable d'Urbanisme de l'Ajuntament de Barcelona, Ramon Garcia Bragado; el gerent de l'àrea, Ramon Messeguer; el cap jurídic, Enric Lambies, i l'arquitecte del despatx Tusquets, Carles Díaz.

El magistrat considera que hi ha indicis de delicte i afirma que els exresponsables municipals haurien fet un tracte de favor a Millet i Montull perquè poguessin tirar endavant aquest hotel, que finalment no es va construir, i s'haurien quedat una important comissió de l'hoteler.

Ara la jutge emplaça les acusacions perquè facin els seus escrits de qualificació i la seva petició de pena. Aquest és el pas previ abans que s'obri el procediment de judici oral contra tots els imputats.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut