La filla de la dona morta a Granollers acusa el pare de ser l'autor del crim
La víctima va ser trobada a casa seva a Granollers.
Granollers

Troben el cadàver d'una dona amb signes de violència a casa seva a Granollers

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona d'uns 50 anys trobada aquest divendres al matí en un pis de Granollers amb signes de violència. Una veïna ha afirmat que en arribar de l'escola amb la seva filla ja hi havia les unitats policials. La filla de la víctima ha sortit plorant i cridant que el seu pare havia matat la seva mare i que posteriorment havia fugit. La mateixa veïna ha afegit que la parella, d'origen magrebí, tenia discussions, tot i que mai hauria pensat que podien arribar fins aquest punt.

RedaccióActualitzat
El furgó dels serveis judicials s'ha endut el cos cap a quarts de quatre de la tarda. Abans, els Mossos d'Esquadra han tallat durant unes hores un tram del carrer i els agents investigadors han recollit proves i fotografiat el domicili on s'ha trobat el cadàver.

Els fets han passat aquest migdia al carrer Àngel Guimerà, número 27, de Granollers, just darrere del pavelló olímpic d'handbol. La dona, de 52 anys i mare de sis fills, l'ha trobada una de les seves filles al domicili familiar. Alguns veïns han explicat que moments abans hi hauria hagut una baralla entre un dels fills i el pare, en la qual hi ha intercedit la víctima.

Els Mossos encara no han detingut ningú per aquests fets, segons han explicat des del cos policial, tot i que estan buscant el marit de la víctima.

Els Mossos d'Esquadra treballen amb totes les línies d'investigació obertes i no descarten un nou cas de violència domèstica. Si fos així, seria el sisè en només trenta dies.


Anar al contingut