Barcelona

El Palau Robert acull una exposició sobre els orígens i l'èxit de Ferran Adrià i "El Bulli"

El Palau Robert de Barcelona acull des d'aquest dijous i fins al febrer del 2013 una exposició sobre "El Bulli", el millor restaurant del món durant cinc anys consecutius, que va tancar portes l'estiu passat. "Ferran Adrià i el Bulli. Risc, llibertat i creativitat" dóna l'oportunitat al visitant de conèixer els secrets del mític restaurant, tot i que mai no hi hagi posat els peus.

RedaccióActualitzat
A la mostra hi ha provetes, comptagotes i filtres típics de laboratori barrejats amb més de 1.800 receptes de cuina, fotografies, antigues cartes i reproduccions de creacions culinàries de plastilina. Els que no van visitar mai "El Bulli" podran fer-se'n una idea gràcies a la recreació de l'ambient de la sala del restaurant, on es projecten sobre nua taula els 40 plats d'un menú degustació.

Ferran Adrià ha reconegut que l'exposició "l'emociona" perquè s'hi veu "el mapa evolutiu de tot el que hem fet". I és que és un repàs d'una història d'èxit. Ferran Adrià i "El Bulli" en són els protagonistes i s'hi expliquen els orígens, l'evolució i la consolidació d'un estil gastronòmic que ha rebut el reconeixement internacional.

Aquesta mostra arriba al Palau Robert després que el restaurant hagi tancat, aquest estiu, per reinventar-se i convertir-se en El Bulli Foundation, un centre d'experimentació i innovació gastronòmiques. La mostra es podrà visitar fins al febrer del 2013. Després anirà a Nova York i a Londres.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut