Argentona

Resposta ciutadana per ajudar a salvar del fred els animals d'una protectora d'Argentona

L'onada de fred es nota als termòmetres i a la pell, sigui de l'animal que sigui. Els humans del Maresme, però, han demostrat que tenen la pell sensible no només al fred, sinó també al patiment dels animals. Ho demostren les persones que han donat resposta a la crida d'una protectora d'animals. L'Associació d'Acollida del Maresme ha demanat que tothom qui vulgui i pugui passi a recollir un dels animals que viuen al seu centre a Argentona per evitar que pateixin el fred. No ha de ser una acollida permanent. Només cal oferir l'escalfor d'una llar durant una setmana o deu dies fins que passi l'onada de fred.

RedaccióActualitzat
L'Associació d'Acollida del Maresme, a Argentona, ha fet una crida per un acolliment puntual. És una iniciativa per guarir del fred intens els animals acollits en protectores. La gran majoria viuen en recintes a l'aire lliure, i les mantes i matalassos que utilitzen durant l'hivern es queden curts aquests dies.

A causa de les baixes temperatures, demanen persones que vulguin acollir un gos entre una setmana i deu dies per evitar que passin fred. La crida ha trobat bona resposta ciutadana.

Els primers que han donat en acolliment són els cadells, els gossos malalts, els de raça petita i els més vells. N'hi ha que ho han passat molt malament, i fins i tot han temut per la vida d'alguns dels gossos.

En el centre de l'associació a Argentona hi arriben gossos abandonats de diversos municipis del Maresme. Tot i els que ja han trobat una llar d'acolliment, encara en queden molts, uns 200, que, si no troben ningú que se'ls emporti, continuaran patint el fred d'aquests dies.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut