Almacelles

Els pagesos d'Almacelles se sumen a les patrulles nocturnes

Les patrulles de vigilància nocturna s'estenen per la comarca del Segrià. Primer va ser Alcarràs i ara també Almacelles. Davant l'increment de robatoris que s'han registrat darrerament a granges i masies del municipi, els veïns han decidit organitzar patrulles mixtes, juntament amb agents de la policia local, per fer vigilància nocturna.

Televisió de CatalunyaActualitzat
Els pagesos d'Alcarràs van ser els primers de la comarca a organitzar patrulles de vigilància nocturna per evitar robatoris. I ara, els seus veïns d'Almacelles han seguit l'exemple.

Una vintena de persones del municipi van encetar aquest dilluns a la nit un patrullatge que fan amb la polícia per fer front a l'onada de robatoris. Malgrat el fred, mitja dotzena de vehicles van passar la nit vigilant la població.

A la Plaça de la Vila, van rebre les instruccions de com havien de fer la patrulla, juntament amb els agents de la guàrdia urbana, que els van demanar que, en el cas de veure algun vehicle sospitós, anotessin la matrícula i truquessin immediatament als Mossos d'Esquadra o a la policia local.

Els veïns es queixen que els lladres s'emporten de tot: animals vius, morts, el gasoil de les màquines i fins i tot algunes plantes. Per això, tenen previst continuar amb les patrulles ciutadanes.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut