Barcelona

Rivera va estar afiliat al Partit Popular fins a l'abril del 2006

El líder i diputat de Ciutadans-Partit de la Ciutadania, Albert Rivera, va estar afiliat al Partit Popular fins a l'abril d'aquest any, segons publica el diari "El Periódico". Rivera hi va estar afiliar des del juny del 2003, quan l'expresident Aznar va donar suport a la guerra de l'Iraq. El líder de Ciutadans ha tret ferro al tema i ha al·legat que no sabia exactament si figurava al partit com a simpatitzant o militant. A més, ha afirmat que no va arribar a pagar cap quota ni ha tingut mai el carnet del PP. Fins ara, Albert Rivera havia reconegut haver votat el PP, el Partit Socialista i també en blanc en determinades eleccions, però no que hagués militat en cap partit.

Actualitzat

Albert Rivera ha estat afiliat al Partit Popular durant gairebé tres anys; una militància que ha obviat en les desenes d'entrevistes que li han fet aquests dies després que la seva formació va obtenir tres escons al Parlament de Catalunya i en els quals se li ha preguntat reiteradament sobre la seva meteòrica carrera política. Això sí, sempre ha reconegut haver votat el PP, els socialistes i també en blanc, segons les eleccions.

El president de Ciutadans va ingressar al PP poc després que el govern de José María Aznar donés suport a la guerra de l'Iraq. Segons publica "El Periódico", l'alta li va fer el president popular al districte 10 de Sant Martí fins fa unes setmanes.

Després de donar-se a conèixer la informació, Rivera ha assegurat que només va anar a la seu del PP per recollir informació dels actes i ha al·legat que no sabia exactament si figurava al partit com a simpatitzant o militant. El president de Ciutadans ha reconegut que va participar en alguns actes dels populars, de la mateixa manera que ho va fer en altres dels socialistes.

En qualsevol cas, Rivera ha assegurat que no va arribar a pagar cap quota ni ha tingut mai el carnet del PP. En aquest sentit, fonts populars han assegurat que les Noves Generacions no acostumen a pagar quota i han confirmat que Rivera va firmar un paper segons el qual s'afiliava al partit , tot i que el carnet no el va anar a buscar mai.

Anar al contingut