Bilbao

El president de Ryanair es mofa dels treballadors de Spanair de Bilbao

El president de Ryanair ha hagut de sortir escortat per l'Ertzaintza a l'aeroport de Bilbao. El dirigent de la companyia irlandesa, Michael O'Leary, era a la capital basca per presentar les noves rutes que connectaran Bilbao amb Madrid i Barcelona. Els treballadors de Spanair, que fa 9 dies que estan tancats a l'aeroport com a mesura de protesta, han intentat sabotejar la roda de premsa amb crits i sirenes. Quan aquesta s'ha acabat, el president de Ryanair ha sortit de la sala i ha fet la senyal de victòria davant dels manifestants. Això ha encès els treballadors de Spanair, que han insultat l'empresari i ha obligat l'Ertzaintza a escoltar-lo fins a la porta d'embarcament, on havia d'agafar un avió.

Actualitzat
Els treballadors de Spanair han acusat Ryanair de "rebentar el mercat aeri espanyol" i han advertit que no consentiran que el seu inici d'operacions a Bilbao sigui a canvi de subvencions. D'altra banda, han anunciat que aquest dimecres es reuniran en assemblea per decidir noves protestes i faran una manifestació i concentració a l'aeròdrom de Bilbao.

Un grup d'aquests treballadors s'ha concentrat aquest dimarts davant la sala on oferia una roda de premsa el president de Ryanair, Michael O'Leary, per anunciar l'inici d'operacions a l'aeroport de Bilbao.

El responsable de CCOO en el sector aeri a Euskadi, Jon Herrera, ha criticat l'actitud mantinguda per O'Leary, qui ha agraït la "publicitat gratuïta" que li estaven fent els treballadors de Spanair i que, davant els concentrats, ha començat a gesticular, saludar i mostrar publicitat de la seva companyia.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut