Vielha

Un ferit crític i un de lleu en una allau al massís del Montcorbison, a la Vall d'Aran

Dues persones han quedat ferides, una de les quals greument, aquest dimecres al migdia a causa d'una allau a la Vall d'Aran. El despreniment ha sorprès dos guardes de medi ambient del Consell General d'Aran al massís del Montcorbison, a prop de Vielha, mentre feien una travessa d'esquí. Un dels joves ha quedat colgat per la neu i l'altre ha pogut avisar els bombers d'Aran, que s'han desplaçat fins al lloc de l'accident, en helicòpter. Tots dos portaven l'aparell per localitzar persones atrapades per allaus. Els equips d'emergències els han pogut rescatar i els han traslladat en helicòpter fins a l'heliport de Vielha i amb ambulància fins a l'hospital, on han quedat ingressats.

RedaccióActualitzat
Els bombers han rescatat els dos esquiadors a la cota 2.000 del Montcorbison. Han pogut identificar el lloc on era el ferit de gravetat gràcies al fet que el jove duia un aparell localitzador. L'altre és el que ha donat l'alerta als serveis d'emergències.

El jove que ha donat l'alerta té símptomes d'hipotèrmia lleu i contusions, mentre que l'altre ha ingressat a l'Hospital de Vielha en estat crític, després que l'han reanimat d'una aturada cardiorespiratòria al mateix lloc de l'accident.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut