Tauleta amb el nou sistema operatiu Windows 8 (Foto: Reuters)
Tauleta amb el nou sistema operatiu Windows 8 (Foto: Reuters)
Barcelona

Microsoft presentarà una versió prèvia del Windows 8 per a consumidors al Mobile World Congres

El gegant informàtic Microsoft ha anunciat que presentarà una versió prèvia per a consumidors del nou sistema operatiu, Windows 8. Ho farà en el marc de Mobile World Congress (MWC), que se celebrarà a Barcelona entre el 27 de febrer i l'1 març. En concret, la presentació del "Windows 8 Consumer Preview" es farà el dimecres 29 a l'hotel Miramar.

RedaccióActualitzat
En qualsevol cas, Microsoft no ha avançat més detalls sobre el contingut de la presentació ni si, un cop feta, els usuaris ja podran utilitzar aquesta versió prèvia.

Encara en fase de desevolupament, el Windows 8 ha redissenyat 100% el sistema operatiu per adaptar-lo al negoci de les pantalles tàctils i als dispositius mòbils, i que encara sigui compatible amb els ordinadors personals tradicionals.

Tot i que Microsoft ja havia tret una versió de prova per a desenvolupadors de software, el beta per a consumidors servirà més de referència per saber com serà el sistema operatiu que, finalment, substituirà el Windows 7.

Després que la companyia va qualificar el 2012 com "un any de grans llançaments", els analistes creuen que Microsoft presentarà oficialment el Windows 8 a finals d'any.
Anar al contingut