Tenis

Nadal carrega contra les insinuacions dels guinyols i demana a les institucions que prenguin mesures

Rafa Nadal ha sortit al pas de la sàtira dels guinyols de Canal Plus França en què s'insinuava que els èxits del tenista balear es devien al dopatge. Després de l'entrenament que ha fet aquest dijous a Manacor, Nadal ha manifestat el descontentament amb el programa en qüestió, i ha reclamat a les institucions que prenguin mesures. "No crec que sigui una campanya contra mi, és una campanya contra l'esport espanyol. Amb menys recursos que els francesos hem aconseguit millors resultats. Alguna cosa devem fer millor i no és un tema ni de pastilles ni de xeringues", ha afirmat contundentment Nadal.

Actualitzat
De fet, les institucions ja han començat a pronunciar-se. El govern espanyol ha enviat una carta de queixa al Ministeri d'Esports francès en què lamenta el contingut de la sàtira dels guinyols. El ministre d'Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo, ha puntualitzat que el govern francès té poc marge de maniobra ja que la polèmica l'ha suscitada un canal privat de televisió.

D'altra banda, l'ambaixada espanyola a París ha enviat una carta al director de Canal Plus França acusant-lo d'ofendre "greument l'ètica" i de tenir "un mal gust extraordinari".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut