Barcelona

"Porca misèria", "Minoria absoluta", "Salvador" i Bisbal, entre els premiats als Ondas 2006

A Barcelona s'han lliurat els Premis Ondas, que atorga la Cadena Ser, del Grup Prisa, presentats aquest any per Carles Francino i Gemma Nierga. Entre els guardonats, en l'apartat de millor programa de televisió local, el programa de TV3 "Porca misèria" dirigit per l'actor Joel Joan. En l'apartat radiofònic també va recollir premi "Minoria absoluta", de RAC-1, capitanejat per Toni Soler, i en l'Ondas cinematogràfic va guanyar la pel·lícula "Salvador", que va recollir el director Manuel Huerga, acompanyat del productor Jaume Roures i dues germanes de Puig Antich.

Actualitzat

Abans de la gala d'entrega dels premis Ondas 2006, els premiats ja s'havien aplegat al Palauet Albéniz entre un núvol de mitjans de comunicació, per fer-se la tradicional fotografia. Després d'atendre un núvol de periodistes gràfics que volien captar la instantània de David Bisbal sense els seus rissos rossos per motius humanitaris, el cantant, guardonat amb l'Ondas al millor artista espanyol, el segon de la seva meteòrica carrera, va afirmar que aquesta gala és la més important des que va començar fa cinc anys en el món de la música "pel reconeixement que suposa de la indústria del meu país".

Pels jardins del Palauet Albéniz també s'hi va deixar veure Joel Joan, reconegut per la seva sèrie a TV3, "Porca misèria", Ondas al millor programa de televisió local; el periodista Pablo Motos, reconegut pel seu programa despertador "No somos nadie", i el veterà Justo Molinero, guardonat per la seva tasca professional a la ràdio espanyola, entre d'altres. A més, també es va premiar l'equip que va cobrir el Mundial de futbol per a Cuatro com a millor tractament d'un esdeveniment.

La 53a gala dels premis Ondas 2006, presentada pels periodistes Gemma Nierga i Carles Francino, també va guardonar "Minoria absoluta", de RAC-1 -el mateix equip de "Polònia"-, la sèrie "Aída", de Telecinco, o "Buenafuente", d'Antena 3.

Anar al contingut