Barcelona

Una fuita d'aigua deixa almenys 600 veïns sense subministrament de gas al Poblenou

Una fuita d'aigua al barri del Poblenou de Barcelona ha afectat una canonada de gas i ha deixat centenars de veïns sense subministrament. Gas Natural ha localitzat la zona afectada, a l'altura dels carrers Marià Aguiló amb Pujades, i està treballant per resoldre el problema. Per ara no poden especificar quan de temps els portarà resoldre la incidència, tot i que preveuen que s'arreglarà aquesta mateixa nit.

RedaccióActualitzat
El telèfon d'urgències de Gas Natural, el 900 750 750, ha començat a rebre avisos de problemes de subministrament poc després de les tres de la tarda.

Tots eren veïns d'una mateixa zona del Poblenou, concretament dels carrers Bilbao, Marià Aguiló, Llull i la mateixa rambla del Poblenou. Fins ara han comptabilitzat avisos d'uns 600 abonats, però no es descarta que el nombre pugui augmentar.

Els operaris de gas han detectat el punt d'entrada d'aigua a la seva xarxa als carrers Marià Aguiló amb Pujades i estan bombejant-la perquè deixi d'impedir la circulació del gas. L'operació és complexa i la companyia no pot garantir un temps estimat per completar-la. La canonada de gas afectada és de baixa pressió, que dóna servei a domicilis.

La companyia treballa amb la prioritat de restablir el servei com més aviat millor per minimitzar els problemes als clients, especialment davant d'un nou cap de setmana amb temperatures gèlides, i després, diu, s'ocuparà de les causes.

Protecció Civil ha activat la prealerta del Procicat.





Anar al contingut