Ciclisme

Mor el ciclista català Isaac Gálvez als 31 anys en un accident als Sis Dies de Gant, a Bèlgica

El ciclista català Isaac Gálvez ha mort aquesta nit a conseqüència d'un accident que va tenir dissabte en els Sis Dies de Gant, una prova en pista que es fa a Bèlgica. Gálvez va col·lisionar amb el belga Dimitri De Faw i va caure de manera greu. L'organització el va reanimar al lloc de l'accident però el català va morir quan era traslladat a l'hospital. El ciclista de l'Illes Balears va néixer a Vilanova i la Geltrú i tenia 31 anys. El 16 d'abril es va proclamar campió del món de Madison fent parella amb Joan Llaneras.

Actualitzat

Fa dos anys, Gálvez va guanyar una etapa de la Volta a Catalunya i una altra a la Setmana Catalana. Enguany, va tenir una actuació destacada en el Giro d'Itàlia i, després, va participar en el Tour de França però va abandonar en la 12a etapa.

Gálvez va néixer a Vilanova i era professional des de l'any 2000. Havia format part de l'equip Kelme i de l'Illes Balears, i s'havia proclamat campió del món de Madison aquest any, fent parella amb Joan Llaneras, al Mundial de Bordeus. També va ser notable la seva participació en els Jocs Olímpics de Sydney i, entre les seves victòries en les proves en ruta, cal destacar una etapa a la Setmana Catalana i una a la Volta a Catalunya el 2004, una altra al Critèrium Internacional el 2005 i, la més recent, aquest mateix any, una etapa als Quatre Dies de Dunkerke.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut