Barcelona

Els Amics de les Arts tornen amb "Espècies per catalogar", un disc més introspectiu, sincer i cuidat

El febrer de l'any passat, Els Amics de les Arts posaven punt final de la gira del "Bed&Breakfast" i s'acomiadaven dels escenaris. Ara, un any després, el quartet torna amb aire renovat i un nou disc sota el braç, "Espècies per catalogar". Es tracta d'un treball més introspectiu que l'anterior i té una factura molt més cuidada, tant pel que fa als arranjaments com al tractament de les veus.

RedaccióActualitzat
Els Amics de les Arts donen pas a cançons més reflexives a "Espècies per catalogar". Amb lletres acompanyades d'acordió, violins i sons electrònics, el nou disc és més sincer, concís i equilibrat, segons l'Eduard, Joan Enric, Dani i Ferran, que afegeixen que també fan l'ullet a icones del pop, sovint franceses, musicals i artístiques per, diuen, "connectar amb el públic i estalviar frases explicatives".

Un altre cop, el grup torna a desmuntar tòpics: els dubtes amorosos construeixen noves famílies, els homes-perdedors triomfen i afirmen que al pot petit sempre hi haurà poca confitura. A més, només dues de les 12 cançons del nou disc tracten de desamor.

Per als quatre components del grup, "Espècies per catalogar" recull la maduresa de l'experiència i la innocència dels primers temes. Un disc que defineixen com "el millor treball", sense menystenir els quatre treballs anteriors. Ara, però, asseguren que es tracta d'un disc més treballat i pausat rítmicament.



La presentació d'"Espècies per catalogar" començarà el 8 de març al Teatre Kursaal de Manresa. El grup, a més, ja ha esgotat les entrades per als tres primers concerts.

Els Amics de les Arts també han anunciat que faran un tercer concert a Barcelona, al Coliseum.

Dilluns, xat al 324

Dilluns, a partir de la 13 hores, "Els Amics de les Arts" vindran a fer un xat al 324. Si els vols fer preguntes sobre el nou disc, la gira o alguna anècdota, participa-hi.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut