Barcelona

Sánchez-Camacho exhibeix el seu acord amb Mas, que es limita a agrair-li la responsabilitat

La líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha exhibit el pacte pressupostari amb el govern com una evidència de la seva actitud responsable i demana que se li reconegui. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha evitat assenyalar els populars com a soci preferent.

RedaccióActualitzat
L'acord CiU-PP per tirar endavant els pressupostos ha centrat bona part de la sessió de control que s'ha fet al Parlament. Els populars han reclamat a Artur Mas que reconegui el seu exercici de responsabilitat i lleialtat. "Senyor president, digui la veritat i faci un reconeixement de la responsabilitat i de la lleialtat en moments de crisi del PPC", l'ha  emplaçat Sánchez-Camacho, que, assenyalant amb el dit cap als escons ocupats pels 28 diputats del PSC, ha afirmat: "Aquest costat de la bancada és el passat del país, aquest altre (l'ocupat pel PPC) és el futur de Catalunya".

És més, Sánchez-Camacho ha reptat Mas a admetre que quan van negociar els pressupostos de l'any passat van apuntar la possibilitat de fer un esquema pressupostari amb vista al 2012 en pro de l'estabilitat de les finances públiques catalanes.

El president de la Generalitat ha agraït el suport dels populars i l'exercici de responsabilitat, ha dit, que representa. Tot i així, Mas ha deixat clar que l'acord el limita el document de 10 punts firmat ahir. Mas s'ha mostrat convençut que els populars tindran recompensa a les urnes per la seva actitud.

El president també ha fet una crida al PSC perquè prengui exemple dels populars. El PSC considera que el pacte del govern amb el PP és sòlid i que tindrà efectes negatius per a Catalunya.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut