Soraya Sáenz de Santamaría, portaveu del govern espanyol (Foto: EFE)
Soraya Sáenz de Santamaría, portaveu del govern espanyol (Foto: EFE)
Sevilla

El govern espanyol no farà marxa enrere en la reforma laboral malgrat la mobilització sindical

El govern espanyol mira amb relativa calma les mobilitzacions sindicals contra la reforma laboral. En ple congrés victoriós del PP a Sevilla, l'executiu es manté ferm en la seva postura. La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, diu des de la capital andalusa que respecta les mobilitzacions, però justifica el nou marc laboral aprovat pel govern per crear ocupació i perquè hi hagi creixement econòmic.

RedaccióActualitzat
Soraya Sáenz de Santamaría ha expressat "respecte" per les mobilitzacions arreu de l'estat convocades pels sindicats contra la reforma laboral. Tot i això, el govern espanyol manté la validesa de les seves propostes.

Des del congrés del PP a Sevilla, la vicepresident ha defensat la posada en marxa de les reformes per crear ocupació i perquè hi hagi creixement econòmic. Assegura que la feina del govern central és fer "les reformes necessàries" perquè Espanya "pugui créixer i tornar a crear ocupació".

El ministre d'Economia, Luis de Guindos, ha aprofundit en les paraules de la vicepresidenta. De Guindos ha recordat que s'han destruït 2,3 milions de llocs de treball des del començament de la crisi. Per això considera bàsic que es torni a crear feina i defensa que les reformes –tant la laboral com la financera- van en aquesta direcció. Per aquest motiu, l'executiu no es planteja retocar cap de les dues mesures.
Anar al contingut