Barcelona

Sánchez-Camacho, en contra de subvencionar Òmnium Cultural si falten diners per a sanitat

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, ha dit, en una entrevista a "Els matins" de TV3, que prefereix no subvencionar entitats com Òmnium Cultural quan falten diners per a l'educació o la sanitat.

RedaccióActualitzat
"Per a mi és molt més important que no es paguin subvencions a Òmnium Cultural o a qualsevol altra entitat cultural quan hi ha famílies que no poden pagar la guarderia dels seus fills perquè costa 500 euros, i perquè no poden arribar a final de mes, o quan necessitem diners per a l'educació o la sanitat (...)  Els diners públics són per mantenir les prioritats".

Aquest cap de setmana, del Congrés del PP celebrat a Sevilla la presidenta del Partit Popular de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, n'ha tornat amb un nou càrrec: el de presidenta del Comitè Electoral del PP. Als "Matins" de TV3, Sánchez-Camacho ho ha vinculat a la gran gestió que -segons ella- estan fent els populars catalans i el compromís de Mariano Rajoy amb Catalunya.

"Crec que és un premi pel resultat de les darreres eleccions i un premi per la gestió que estem duent a terme al llarg d'aquest temps, també des de l'oposició a Catalunya. En tercer lloc, crec que Mariano Rajoy ha volgut fer una aposta i per Catalunya. Ho va fer amb Dolores de Cospedal, quan la va nomenar secretària general; ho ha fet ara amb Javier Arenas mantenint-lo com a vicesecretari; i ho fa ara, amb Catalunya, que és l'altra comunitat autònoma que està representada amb la direcció nacional".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut