Identifiquen l'acusada del "crim perfecte" com la dona que suplantava la identitat de la víctima
Una testimoni identifica la víctima entre les fotos que li mostra un funcionari. (Foto: ACN)
Barcelona

Els testimonis identifiquen l'acusada del "crim perfecte" com la dona que suplantava la identitat de la víctima

La majoria de testimonis han identificat la dona acusada d'haver mort la seva companya de feina com la persona que va suplantar la identitat de la víctima durant dos anys per treure'n profit econòmic. L'Audiència de Barcelona ha celebrat avui la segona sessió del judici contra María Ángeles M. F., per a qui el fiscal demana 24 anys de presó, acusada d'haver matat una amiga, simulant un mòbil sexual, per cobrar una vintena d'assegurances de vida i crèdits, per valor de gairebé un milió d'euros, en els quals va establir una tercera identitat, Susana B., com a persona beneficiària.

RedaccióActualitzat
En el judici, l'encarregat del local American Gigoló ha identificat sense dubtar-ho María Ángeles com la persona que va contractar dos gigolós, per 100 euros cadascun, perquè es masturbessin i ejaculessin en unes ampolletes esterilitzades. El semen hauria estat dipositat a la víctima per simular que l'havien violat.

La majoria dels responsables de les entitats bancàries de Barcelona també han identificat l'acusada com l'autora dels tràmits de crèdits i les assegurances de vida que es van contractar en nom de la víctima. Aquests han destacat la facilitat i naturalitat amb què la dona acudia a les entitats i signava els contractes presentant el DNI de la víctima, Ana P. C.

Davant la insistència dels advocats sobre la professionalitat de les actuacions de les oficines bancàries, la responsable d'una d'aquestes s'ha justificant assegurant que hi ha "moltíssimes ocasions" en què les persones que acudeixen a contractar una assegurança no s'assemblen a la foto del seu DNI i ho passen per alt.

Localitzen el telèfon mòbil a 500 metres del lloc dels fets

A la sessió d'avui també han declarat els Mossos d'Esquadra que van instruir l'atestat, que han assenyalat que, a partir de les dades de localització del telèfon de l'acusada, aquesta es trobava cap a les 21.00 del dia del crim en un radi d'uns 500 metres del lloc dels fets i no en uns grans magatzems de la plaça Catalunya buscant un rellotge per regalar-lo a la seva parella, tal com havia afirmat María Ángeles.

En canvi, aquest no recorda que l'acusada li regalés un rellotge el dia 20 de febrer, ja que l'havia obsequiat amb un rellotge l'any anterior, quan ell havia complert 40 anys.

Aquest dimarts també ha declarat un treballador d'una funerària de Saragossa, que ha confirmat que l'acusada va anar-hi el 19 de febrer per recollir les cendres de la seva mare, tot i que ha destacat el fet que la van haver de trucar diverses vegades perquè va tardar més d'un any a anar a recollir-les.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut