Les "smart glasses" tindran connexió a internet i serien semblants a les dels robots de "The Terminator", no com les de la imatg…
Les "smart glasses" tindran connexió a internet i serien semblants a les dels robots de "The Terminator", no com les de la imatge. (Foto: Reuters)
Els Estats Units

Google ultima unes ulleres amb realitat augmentada i connexió a internet

La companyia Google prepara unes ulleres amb connexió a internet. Segons avança el diari, "Los Angeles Times", la companyia vol equipar les lents amb el sistema operatiu Android i un software de realitat augmentada. Les "smart glasses", que podrien sortir al mercat aquest any, permetran a l'usuari veure l'entorn amb informació addicional. Tindran càmera i GPS, i les recerques es projectaran als vidres.

RedaccióActualitzat
Les "smart glasses", o ulleres intel·ligents, permetran a l'usuari veure l'entorn de manera diferent, amb la informació addicional que li donarà el dispositiu, com per exemple el carrer per on es camina o el restaurant on es menja.

Les ulleres tindran una càmera integrada per recollir imatges que estaran constantment en sincronització amb la base de dades. També comptarà amb els serveis GPS de Google i els resultats de les recerques es projectaran en les mateixes lents.

La connexió a internet es farà a través de tecnologia 3G o 4G, associada a un altre dispositiu Android com un telèfon o amb la mateixa xarxa.

Segons "Los Angeles Times", la notícia l'haurien donat a conèixer treballadors de la companyia de manera anònima. Ara bé, Google no ho ha confirmat.

Alguns blogs apunten que les ulleres s'assemblen a les dels robots que protagonitzen la saga "The Terminator".
Anar al contingut