Un cartell de fa uns dies de la Plataforma en contra del Radar de Torredembarra
Un cartell de fa uns dies de la Plataforma en contra del Radar de Torredembarra
Torredembarra

La Plataforma d'Afectats pel Radar de Torredembarra exigeixen la retirada de totes les sancions entre el 2010 i el 2011

Manifestació dels afectats per un radar mòbil mal senyalitzat a l'entrada de Torredembarra.

RedaccióActualitzat
Unes 500 persones han recorregut, aquest dissabte, els principals carrers de la població per protestar contra la incorrecta senyalització del radar, i que ha provocat milers de multes per excés de velocitat.

Tot i que l'alcalde de Torredembarra va anunciar dijous la intenció d'arxivar les 4.000 multes que es van posar entre el juliol i l'octubre del 2011 per excessos de velocitat en aquest punt, la Plataforma d'Afectats pel Radar considera insuficient la mesura perquè només beneficiaria la meitat dels conductors multats.

Demanen la retirada de totes les sancions imposades entre el 2010 i el 2011, per la incorrecta senyalització del radar, un fet que el mateix ajuntament ha reconegut.

La Plataforma d'Afectats pel Radar, que ja té 1.900 adherits, es va crear per la proliferació de multes derivades pel radar mòbil instal·lat a la carretera local que tenia una senyalització confusa o inexistent en alguns trams.

Les sancions es notificaven als conductors amb retards de fins a tres mesos, per la qual cosa molts afectats acumulen unes quantes multes.
Anar al contingut