diazferran
Díaz Ferran, a la sortida de l'Audiència Nacional aquest dimecres (Foto: EFE)
Madrid

Díaz Ferran descarrega la responsabilitat de la gestió de Viatges Marsans en el seu soci

L'expresident de la CEOE i copropietari de Viatges Marsans, Gerardo Díaz Ferran, ha eludit qualsevol responsabilitat en la gestió de Viatges Marsans i ha assenyalat el seu soci Gonzalo Pascual com a únic responsable de les decisions executives de la companyia. En la seva declaració aquest dimecres a l'Audiència Nacional com a imputat per apropiació indeguda, Díaz Ferran ha dit que ell no es va quedar els diners dels clients, que van servir per pagar proveïdors.

RedaccióActualitzat
Gerardo Díaz Ferran ha descarregat en el seu soci Gonzalo Pascual la responsabilitat de la gestió de Viatges Marsans i ha atribuït la fallida de l'agència de viatges a l'aval que van haver de pagar a l'Agència Internacional de Transport Aeri (IATA) i a l'embargament dels avions d'Air Comet.

L'expresident de la CEOE i copropietari de Viatges Marsans ha declarat durant una hora davant el jutge a l'Audiència Nacional. Díaz Ferran estava citat com a imputat per un presumpte delicte d'apropiació indeguda de gairebé 4 milions i mig d'euros. Sobre aquesta qüestió, Díaz Ferran ha assegurat que ell no es va quedar els diners, que van servir per pagar els proveïdors i eixugar deute.

Díaz Ferran ha sortit del jutjat sense fer declaracions i perseguit per periodistes.

Aquest dimarts va ser el torn de Pascual, que va negar haver-se apropiat dels diners i va assegurar que totes les decisions que van prendre van ser amb l'objectiu de salvar l'empresa.

Díaz Ferran i Pascual es van vendre Viatges Marsans just abans que fos declarada en concurs de creditors.

Anar al contingut