Un incendi a un pis de Tarragona acaba amb la vida d'una dona de 31 anys
Pis afectat per l'incendi, vist des del celobert de l'edifici. (Foto: ACN)
Tarragona

Mor una de les dones ferides en l'incendi d'un pis a Tarragona

L'incendi que s'ha originat aquesta matinada de dimecres en un pis del centre de Tarragona i que ha provocat ferides greus a dues persones podria haver estat provocat, segons fonts policials. La dona de 31 anys que ha estat traslladada a l'Hospital Joan XXIII amb ferides greus ha mort. L'altra noia, de 26 anys, que ha resultat ferida lleu per inhalació de fum i traslladada a Santa Tecla, ja ha estat donada d'alta. Dues persones més han tingut atacs d'ansietat.

RedaccióActualitzat
Cap a un quart de dues de la matinada els Bombers han estat alertats que s'havia declarat un incendi en un pis del carrer Pere Martell de Tarragona. Fins al lloc dels fets s'han traslladat vuit dotacions dels Bombers, que en mitja hora han pogut extingir el foc.

L'incendi ha afectat el 30% de l'habitatge, situat a la segona planta, però el fum s'ha estès per tot l'immoble i l'escala. De fet, el bloc de pisos, de nou plantes, ha quedat confinat parcialment. Els veïns que han evacuat l'immoble han pogut tornar a casa passades les dues de la matinada, després que els Bombers han descartat afectacions a l'estructura de l'immoble.
Anar al contingut