Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies de Catalunya - Renfe.
Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies.
Parets del Vallès

Un revisor de Renfe acaba amb el nas trencat després d'una agressió a la línia R3

Un revisor de Rodalies Renfe va ser agredit aquest dissabte de matinada per un grup de viatgers en un tren de la línia R3 procedent de Vic, segons ha confirmat la companyia a Catalunya Ràdio. Al revisor el van traslladar a l'Hospital de Mollet amb el nas trencat, diverses contusions i talls a l'esquena. El sindicat ferroviari de Catalunya reclama mesures urgents de seguretat.

Catalunya RàdioActualitzat
L'agressió va passar a quarts de 6 del matí entre Granollers i Parets del Vallès. L'interventor va demanar els bitllets a un grup de nois i noies, que després el van apallissar. Des del sindicat, recomanen als treballadors que renunciïn a demanar el bitllet en trens considerats conflictius, com són els de "primera hora del matí de la línia de Terrassa i Vic", explicat Salvador Duran, secretari general del sindicat ferroviari.

Representants sindicals es van reunir dimarts amb el director de Rodalies a Catalunya, Miguel Àngel Remacha, per reclamar més presència policial. Des de Renfe han garantit tot el suport jurídic de l'empresa al treballador agredit i recorden que la companyia sempre treballa en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra. La policia catalana investiga ara els fets.
 
Anar al contingut