Olot

Un home ha mort a un domicili d'Olot després d'un enfrontament amb els Mossos

Un home ha mort aquest dissabte a la nit a Olot després d'un enfrontament amb els Mossos d'Esquadra en un domicili. L'home s'ha llançat damunt d'un agent amb una arma blanca i el mosso ha hagut d'actuar. De resultes, l'home ha mort.

RedaccióActualitzat
Els fets han tingut lloc al domicili familiar situat al número 84 de la Carretera de les Tries d'Olot, a la Garrotxa.

En un comunicat, els Mossos d'Esquadra han informat que la policia i personal sanitari han intentat dialogar amb l'home, que estava molt alterat, perquè desistís de la seva actitud amenaçadora, ja que portava un ganivet de grans dimensions i agafava el menor. Durant aquest procés, la víctima ha intentat agredir amb el ganivet els agents de policia.

Davant d'això, "i en legítima defensa", segons el comunicat dels Mossos, "un agent policial ha fet ús de la seva arma reglamentària per tal de protegir la integritat física de tots els presents".

Segons els veïns, l'home vivia amb la seva parella i un nen en aquest domicili, on les baralles i els crits eren molt habituals: "Jo m'imagino que s'han discutit perquè no era la primera vegada que se sentien crits, moltes vegades el nen també plorava", ha explicat un veí. "Quan he arribat m'ho he trobat tot, però ja ho sospitava."
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut