Cornellà de Llobregat

Regidors del PSC a Cornellà treballaran el 29-M i destinaran el sou a polítiques socials

Els 14 regidors socialistes que formen part de l'equip de govern de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat, entre ells l'alcalde i secretari d'Acció Política dels socialistes catalans, Antoni Balmón, estan d'acord amb la convocatòria de vaga general del 29 de març. Tot i així, consideren que el seu càrrec els obliga a treballar i per aquest motiu han decidit destinar el salari que els correspon aquest dia a polítiques socials de la ciutat.

RedaccióActualitzat
Segons un comunicat, els regidors han decidit treballar "per responsabilitat amb la ciutadania" però cediran el sou per a la partida de polítiques socials. Serà la mostra del seu "desacord" amb la reforma laboral, que qualifiquen de "barbaritat" i que segons el seu parer "vulnera" els drets dels treballadors.

Segons Emília Briones, portaveu del PSC al consistori de Cornellà, l'objectiu d'aquesta acció és manifestar de "forma solidària el desacord amb aquesta reforma laboral, que és inútil, injusta i desequilibrada". Els regidors no han concretat quina és la quantitat exacta que correspon al salari d'una jornada.
Anar al contingut