Ferran Civil
L'alcalde de Cercs i vicepresident segon de la Diputació, Ferran Civil, en una imatge d'arxiu.
Cercs

Investiguen l'alcalde de Cercs per tres presumptes delictes urbanístics i de prevaricació

La justícia investiga l'alcalde de Cercs i vicepresident segon de la Diputació, Ferran Civil, d'Unió Democràtica, per tres casos presumptament vinculats a delictes urbanístics i de prevaricació. Segons han confirmat fonts judicials a Catalunya Ràdio, el procediment més avançat és el que es deriva de l'autorització per a la construcció de tres naus industrials a Cercs en uns terrenys catalogats d'interès natural...

Catalunya RàdioActualitzat
El fiscal li demana tres anys i mig de presó, 12 d'inhabilitació i una multa de 12.000 euros. El cas està pendent de judici, per bé que l'acusat ha presentat un recurs en contra del seu processament.

El fiscal de Medi Ambient també investiga Civil per haver autoritzat unes obres en una masia històrica de la població, que ara s'ha transformat en dues cases de nova planta en una zona catalogada. El fiscal no descarta presentar una querella contra l'alcalde per aquest cas.

I, finalment, la secció de delictes econòmics de la fiscalia l'investiga arran de la denúncia d'un particular sota la sospita que podria haver prevaricat amb la compra d'una empresa que gestiona el tren turístic del Berguedà.
Anar al contingut