Barcelona

El pròxim curs escolar començarà el 12 de setembre a Infantil i Primària, i el 13 a Secundària

La Consellera d'Enseyament, Irene Rigau, ha anunciat que el pròxim curs escolar començarà el 12 de setembre a Infantil i Primària, i el 13 a Secundària, ja que abans es faran els exàmens de recuperaci. L'anunci l'ha fet durant la presentació del procés de preinscripció a les escoles catalanes, que comença dilluns que ve.

RedaccióActualitzat
El Departament d'Ensenyament oferirà per al curs 2012-2013 més d'1.060.000 places per a estudiants d'infantil, primària i secundària. Així doncs, l'oferta de places pel curs 2012-2013 és de 15.500 més que ara. Es crearan, segons ha anunciat la consellera, 6 escoles noves i 10 instituts, entre els quals a Castelldefels, Martorell o Viladecans. L'altra cara de la moneda són els centres que tanquen portes de cara al curs que ve, un total de 6.

La preinscripció es farà del 19 al 30 de març amb els mateixos criteris que aquest curs: dóna punts la proximitat i els germans matriculats al centre i, en cas de desempat, que els pares o germans hi hagin estudiat.

En el cas dels alumnes que s'incorporen al sistema a P3, Ensenyament oferirà 85.265 noves places, unes 2.000 menys que l'any passat. A més, les escoles de Barcelona hauran de reservar per primera vegada com a mínim dues places per a alumnes immigrants o amb necessitats específiques per evitar les concentracions.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut