Tolosa de Llenguadoc

Un tiroteig en una escola jueva de Tolosa de Llenguadoc deixa almenys quatre morts, tres dels quals són nens

Almenys quatre persones haurien mort en un tiroteig, aquest dilluns, en una escola jueva de Tolosa de Llenguadoc. Les víctimes són un professor de religió de 30 anys, els seus fills, de 3 i 6 anys, i un altre nen de 10. Segons alguns testimonis, l'autor dels trets hauria fugit en una motocicleta negra, una dada que suggeriria una possible relació entre aquest atac i el tiroteig que hi va haver la setmana passada a Tolosa i a Montauban i que va deixar tres militars morts i un més de ferit.

RedaccióActualitzat
El tiroteig s'hauria produït cap a les vuit del matí al col·legi Ozar Hatorah, situat al barri de Jolimont, al nord-est de la ciutat, quan un home hauria començat a disparar a les portes de l'escola, per motius que encara es desconeixen.

Les víctimes mortals són un professor de religió de 30 anys i els seus dos fills, de 3 i 6, i un altre alumne de 10.

La policia ha donat l'ordre d'extremar la vigilància a totes les escoles jueves de la ciutat i el ministre de l'Interior francès, Claude Guéant, ha interromput la seva agenda per anar a Tolosa de Llenguadoc.

Commoció entre la comunitat jueva

Tant el gran rabí de França com el govern d'Israel s'han declarat commocionats i horroritzats per aquest atac i han demanat a les autoritats franceses que investiguin el cas.

Per la seva banda, el president francès, Nicolas Sarkozy, ha qualificat els fets de "tragèdia nacional" i no ha descartat que aquest cas pugui tenir relació amb el dels militars morts.

Sarkozy també ha anunciat que l'oficina anterrorista francesa investigarà el cas i ha volgut deixar clar que França "no cedirà davant del terror" perquè "la República és molt més forta que l'odi".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut