Torredembarra

Arxivaran la majoria de multes del polèmic radar de Torredembarra

Mesura de gràcia per a la majoria de multats pel radar de Torredembarra. L'Ajuntament ha canviat els límits de velocitat dels accessos amb caràcter retroactiu, de manera que quedaran arxivades la gran majoria de les sancions posades entre el 18 de juliol i el 16 d'octubre del 2011. Els canvis, que han entrat en vigor aquest dilluns, són significatius. Allà on no es podia anar a més de 50 km/h, ara el límit és de 70 o 90.

RedaccióActualitzat
L'Ajuntament ha optat per modificar a l'alça els límits de velocitat màxima permesa per les queixes dels afectats, que es van constituir en plataforma, i després de consultar-ho amb especialistes en senyalització de vies, entre els quals el RACC. Aquests experts van concloure que els trams controlats pel radar "tenien una aparença no urbana" i hi havia un "excés de zel" en el límit de velocitat.

Seguint els criteris nous, els trams de la rotonda d'Altafulla a l'avinguda de Catalunya, de la rotonda de l'autopista a la de la gasolinera i el de la rotonda d'Altafulla fins al passeig de la Sort per l'antiga N-340 passen a 90 quilòmetres per hora, i el de Clarà, a 70.

Els que van pagar les multes rebran pròximament informació de l'Ajuntament sobre els tràmits que hagin de fer.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut