Descarrilament d'un tren de mercaderies a Pradell
La infraestructura del tren ha sofert importants danys.
Móra la Nova

El servei de tren entre Móra i Reus es restablirà aquest divendres després del descarrilament d'un tren de mercaderies

El descarrilament d'un tren de mercaderies entre Riudecanyes i Pradell aquest dimecres a la nit ha obligat a a interrompre el servei de trens regionals entre Móra la Nova i Reus. Renfe ha informat que no es rependrà fins divendres al migdia, quan es creu que ja estarà resolta la incidència. L'accident, que ha passat a la matinada, no ha causat cap ferit.

RedaccióActualitzat
Les primeres estimacions dels tècnics que estan treballant en la resolució de la incidència preveuen que el trànsit ferroviari es pot restablir abans del migdia, segons ha detallat la companyia. Fins llavors, es mantindrà el servei alternatiu per carretera entre Reus i Móra la Nova, amb sis autocars i personal de Renfe per informar els usuaris.

El descarrilament ha passat aquest dijous a les tres de la matinada, quan tres dels dinou vagons d'un tren de mercaderies que feia el trajecte de Barcelona a Landaben han sortit de la via a prop de l'estació de Pradell per causes que encara s'ignoren i que s'investigaran.

Una vintena de tècnics d'Adif i Renfe s'han desplaçat fins al punt de la incidència per treballar en les tasques de retirada del material rodat i de reparació dels importants danys causats a la infraestructura. Per dur a terme les diferents tasques s'han mobilitzat un tren taller i diverses vagonetes.

Aquest dijous s'han vist afectats dotze trens, sis per sentit, i uns 750 viatgers.

Anar al contingut