stroika
L'agressió va ser davant les portes de la sala de concerts. (Foto: Sala Stroika)
Manresa

Els Mossos investiguen una agressió a tres joves en un concert antifeixista

Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió a tres joves, que han quedat ferits, a les portes d'una sala de concerts de Manresa on s'havia de celebrar un recital de dues bandes de punk antifeixista.

AgènciesActualitzat
Una portaveu de la policia autonòmica ha confirmat a l'agència Efe que s'està buscant els autors de l'agressió i que, posteriorment, se n'investigaran les motivacions, sense descartar la seva possible vinculació amb el concert de música antifeixista programat a la sala Stroika.

L'agressió, en què van participar diverses persones, va passar poc després de les nou del vespre de divendres davant les portes de la sala de concerts, situada al carrer dels Dolors, en un polígon de Manresa.

Les víctimes, pel que sembla, s'esperaven per entrar a la sala Stroika, on hi havia un concert dels grups Kop i Non Servium, dues de les principals bandes de punk i hardcore antifeixista de l'estat.

De moment, la policia no ha detingut cap dels participants en l'agressió i ha declinat pronunciar-se sobre la seva indumentària i estètica.
Anar al contingut