Mares i pares Catalunya
Imma Fuyà, presidenta de la Fapac, durant l'assemblea general
Girona

La Fapac demana que el Parlament reconsideri la decisió d'aturar la iniciativa popular presentada per la igualtat d'oportunitat dels alumnes

La Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya, la Fapac, que ha celebrat aquest dissabte a Girona l'assemblea general, ha reclamat al Parlament que no aturi la iniciativa legislativa popular presentada per l'entitat amb l'objectiu de garantir la igualtat d'oportunitats per a tots els alumnes. La iniciativa aposta, entre altres mesures, per mantenir la sisena hora. La presidenta de la federació ha denunciat que el govern els maltracta.

Televisió de CatalunyaActualitzat
La federació s'ha mostrat indignada davant la situació que hi ha a l'escola pública a causa de les retallades, i ha declarat que reclamarà al Parlament que reconsideri la decisió d'aturar la iniciativa legislativa popular que havia presentat.

La Fapac havia engegat aquesta campanya de recollida de firmes per aconseguir les mateixes condicions d'escolarització per a tots els alumnes catalans independentment del centre educatiu, amb el propòsit, entre altres, de recuperar la sisena hora a Primària.

Durant l'assemblea que la Fepac ha celebrat a Girona, la presidenta, Imma Fuyà, ha mostrat la incomprensió dels pares i mares davant l'actitut d'un govern que, d'una banda anima a "fer consultes populars" i de l'altra, atura "iniciatives legislatives populars com aquesta, que té i compta amb més de 300 fedetaris", segons ha explicat. "Més de 300 voluntaris", ha dit Fuyà, que havien recollit prop de 15.000 signatures a dia d'avui i després d'un mes de l'inici de la campanya. La representant de la Fapac ha considerat que el govern els "maltracta".


Anar al contingut