El magnat Sheldon Adelson, sortint aquest dimarts del Palau de la Generalitat.
El magnat Sheldon Adelson, en una imatge d'arxiu
Las Vegas

Madrid i Catalunya defensaran les seves candidatures per acollir l'Eurovegas aquest cap de setmana a Las Vegas

Madrid i Catalunya es juguen l'Eurovegas a una sola carta aquest cap de setmana. Una delegació de cada comunitat viatjarà aquest cap de setmana a Las Vegas per defensar la seva candidatura. La delegació catalana farà la seva explicació dissabte, 31 de març, i la madrilenya ho farà diumenge, 1 d'abril.

RedaccióActualitzat
La presidenta de la comunitat madrilenya, Esperanza Aguirre, ha parlat sobre la importància que té aquest cap de setmana per aconseguir l'adjudicació del macroprojecte del magnat nord-americà Sheldon Adelson.

Aguirre també ha defensat la fortalesa de Madrid com a seu de l'Eurovegas i ha apuntat que probablement "allà s'examinaran a fons les dues candidatures, tot i que el més important és que el projecte vingui a Espanya".

Algunes fonts apunten, a més, que bona part de la negociació es basarà en la proposta urbanística que presenti cadascuna de les delegacions. En el cas de Catalunya, s'han ofert uns terrenys situats prop de l'aeroport del Prat i al costat del mar, una zona privilegiada però que té limitacions d'edificabilitat com a conseqüència de la proximitat amb la infraestructura aeroportuària.

Segons els seus promotors, el complex d'oci, joc i convencions Eurovegas suposaria la creació d'uns 260.000 llocs de treball i una inversió de 17.000 milions d'euros.
Anar al contingut