twitter
L'etiqueta #29M, una de les més seguides
Madrid

La vaga general arrasa a Twitter i ocupa les primeres posicions dels "trending topics" espanyols

RedaccióActualitzat
Com no podia ser d'una altra manera, la vaga general ha tingut ressò a Twitter. La llista de tendències ha anat canviant durant la jornada, però entre els temes més comentats sempre hi ha hagut un o diversos "hashtags" que han fet referència a les mobilitzacions. Les postures semblen enfrontades, com ho demostren les etiquetes #yaesunexito i #Fracasosindical. També se n'utilizen d'altres de genèriques com #enhuelga, #29M o #vagageneral.

Els usuaris de Twitter segueixen minut a minut, i de forma molt activa, els detalls sobre la jornada de vaga, les afectacions que provoca i el seguiment que té. A banda de les etiquetes esmentades, n'hi ha d'altres de destacades i relacionades amb la vaga general que també tenen força seguiment com són #Toma29M, #Mercabarna, #Mercamadrid o #WillyToledo. Ha començat a córrer per la xarxa que l'actor havia estat detingut després de destrossar un bar en un barri de Madrid al costat d'un piquet. La policia ha desmentit aquesta informació, però el "hashtag" s'ha continuat utilitzant per fer broma o ficar-se amb Toledo, molt actiu en diverses causes. 

La vaga general d'aquest 29 de març és també una vaga piulada. Twitter s'utilitza per informar del seguiment de l'aturada, per convocar protestes, per debatre sobre les coaccions i per expressar opinions.
Anar al contingut