Passatgers del vol inaugural d'Iberia Express, la companyia de baix cost d'Iberia
Passatgers del vol inaugural d'Iberia Express, la companyia de baix cost d'Iberia (Foto: EFE)
Madrid

La vaga de pilots fa cancel·lar 156 vols d'Iberia programats per al dilluns de Pasqua

Davant el fracàs del procés de mediació proposat pel govern espanyol a través de l'exministre de Treball Manuel Pimentel, el sindicat de pilots d'Iberia va convocar noves jornades de protesta. Segons van decidir, els pilots faran vaga tots els dilluns i tots els divendres des del 9 d'abril fins al 20 de juliol, per manifestar la disconformitat amb la creació de l'aerolínia de baix cost Iberia Express. La companyia ja ha anunciat que cancel·larà 156 vols previstos per al dilluns de Pasqua, data que coincideix amb la primera jornada de vaga dels pilots.

RedaccióActualitzat
En un comunicat, Iberia ha explicat que ha flexibilitzat les tarifes per facilitar el canvi o reemborsament dels bitllets als clients afectats per les cancel·lacions del 9 d'abril, data de tornada de les vacances de Setmana Santa a diverses comunitats, i que estan buscant vols alternatius.

Els usuaris que hagin adquirit els bitllets a través de www.iberia.com rebran un missatge amb informació sobre la incidència de la vaga en el seu vol i una alternativa de viatge, que podrà ser acceptada via internet o per telèfon (902 100 988). Si els afectats no volen volar amb l'alternativa proposada podran sol·licitar el reemborsament de l'import del seu bitllet.

Aquells que hagin comprat el vol a través d'una agència de viatges hauran de gestionar el canvi o el reemborsament a través d'aquesta.

Entre les rutes afectades hi ha les que uneixen Madrid amb Sevilla, Jerez, Granada, Bilbao, Astúries, la Corunya, Santiago de Compostel·la, Vigo, Barcelona, Lisboa, Londres, Brussel·les, Amsterdam, París, Zuric, Ginebra, Frankfurt, Munic, Berlín, Viena, Düsseldorf, Roma, Venècia, Tel Aviv, Istanbul, Atenes, Miami, Nova York, Mèxic, Sao Paulo i Buenos Aires.
Anar al contingut