Fins ara Instagram només estava disponible per a dispositius d'Apple. (Foto: Ferran Morón)
Fins fa poc, Instagram només estava disponible per a dispositius d'Apple. (Foto: Ferran Morón)
Madrid

Instagram arriba als dispositius Android

Instagram ja està disponible per a dispositius Android després de mesos d'espera plens de rumors. Es tracta d'una aplicació mòbil per fer fotografies amb un filtre especial i compartir-les en diferents xarxes socials, també la d'instagram. Els usuaris que tinguin telèfons amb el sistema operatiu de Google ja se'l poden descarregar de manera gratuïta des de la pàgina de Google Play.

RedaccióActualitzat
Instagram ha aconseguit milions d'adeptes. Aquesta aplicació fins ara només estava disponible per al sistema iOS, és a dir, el que utilitzen els dispositius d'Apple. La seva adaptació per a Android havia estat anunciada, però no s'ha confirmat fins després de mesos de rumors.

En paraules dels seus creadors, Instagram és un servei que permet "una bonica manera de compartir el món". Els usuaris creen comptes i pugen les fotografies, que comparteixen amb altres usuaris. Però el que fa que Instagram sigui atractiu és la gran quantitat de filtres automàtics, que permeten canviar totalment l'estètica de les instantànies.

Una altra funció d'Instagram que ha tingut una gran acceptació entre els usuaris és la possibilitat de poder compartir les fotografies del servei en altres xarxes socials.
Anar al contingut