perez_cruz
Portada del nou disc de Sílvia Pérez Cruz (Foto: Facebook Sílvia Pérez Cruz)
Barcelona

Sílvia Pérez Cruz presenta aquesta setmana el seu primer disc en solitari, "11 de novembre"

La cantant de Palafrugell Sílvia Pérez Cruz presenta aquesta setmana el seu primer disc en solitari, que es titula "11 de novembre". El presentarà en un concert aquest divendres al Festival del Mil·lenni. Després de la seva etapa com a cantant de Las Migas, Silvia Pérez Cruz, que fa mesos que canta en solitari, comença ara nova aventura amb aquest disc.

RedaccióActualitzat
El nou disc en solitari de qui va ser la cantant de Las Migas sortirà a la venda dimarts que ve, 17 d'abril. Però els seus fans ja en podran gaudir en concert uns dies abans, aquest divendres, dia 13, quan Sílvia Pérez Cruz interpretarà per primera vegada sobre l'escenari alguns temes del nou treball. Serà al Festival del Mil·lenni en un concert que començarà a les 9 del vespre.

El treball "11 de novembre" inclou cançons compostes i arranjades per la mateixa Sílvia Pérez Cruz. També hi seran presents, però, poemes de Feliu Formosa, Maria Mercè Marçal i Maria Cabrera.

Sílvia Pérez Cruz dedica el seu primer treball en solitari a la memòria del seu pare. De fet, el seu títol, "11 de novembre" vol recordar el dia del naixement del seu progenitor. Enregistrat entre Borredà i Barcelona, el nou treball de la cantant de Palafrugell està coproduït amb el seu amic Raül Fernández Refree.

Algunes de les cançons es van poder sentir en primícia en una entrevista al programa "El suplement" de Catalunya Ràdio.




La cantant en parla del seu disc i en dóna un primer tast en aquest vídeo penjat a YouTube.



Anar al contingut