Macau

Sheldon Adelson xifra en 26.000 milions d'euros la inversió del projecte Eurovegas

El projecte Eurovegas implicarà una inversió de gairebé 26.000 milions d'euros a l'estat espanyol, segons Reuters. La xifra l'ha revelat aquest dimecres de matinada el promotor del projecte, el multimilionari Sheldon Adelson. Ho ha explicat durant la inauguració d'un casino a Macau, regió administrativa del sud de la Xina.

RedaccióActualitzat
El projecte d'Eurovegas ja té perfilada la xifra d'inversió però encara no té ubicació. Adelson segueix sense desvelar on s'instal·larà el macrocomplex d'oci, que es disputen Barcelona i Madrid.

La xifra d'inversió revelada per Adelson és superior al que inicialment s'havia calculat. Es preveia una inversió de 15.000 milions, però el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, va rebaixar aquest dimarts la xifra a 6.000 milions d'euros en una primera fase. Pel que fa a la creació d'ocupació, va parlar d'entre 15.000 i 20.000 llocs de treball directes. Com a resposta a una interpel·lació d'ICV-EUiA, Mas-Colell va defensar el projecte. Els ecosocialistes acusen el govern d'opacitat en les negociacions amb els promotors d'Eurovegas.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut