Barcelona

Òmnium Cultural dóna el tret de sortida per la diada de Sant Jordi en una festa amb l'actuació d'Els Catarres

La 3a edició de la Festa de la Llança de Sant Jordi, que organitza Òmnium Cultural, ha donat el tret de sortida dels actes de l'entitat per la diada de Sant Jordi.

RedaccióActualitzat
Durant l'acte, conduït per l'actriu i poeta Estel Solé, Òmnium Cultural ha donat a conèixer els resultats del sondeig que s'ha fet en les darreres 4 setmanes a través del web santjordi.omnium.cat , en el qual han participat la xifra rècord de 3.271 persones.

"Memòria d'uns ulls pintats" de Lluís Llach, "El meu amor sikh" d'Elisabet Pedrosa i "Crim de sang" de Sebastià Alzamora es perfilen com els llibres que més es vendran aquest Sant Jordi, segons l'enquesta feta via internet per Òmnium Cultural.

A l'enquesta, en què han participat més de tres mil persones, també queda molt ben posicionat "Fukushima. Crònica d'un tsunami nuclear", de Lluís Caelles i Sergi Vicente.

Tot i aquests bons auguris, l'autor de "Crim de sang", Sebastià Alzamora, ha volgut ser prudent:

"Els lectors es fixen sempre una mica més en el llibre que du, per dir-ho així, l'aval del premi Sant Jordi. La meva gran expectativa seria no decebre les expectatives del lector".

El resultat de l'enquesta s'ha sabut durant la celebració de la Festa de la Llança de Sant Jordi, l'acte amb què Òmnium Cultural engega les celebracions de la diada del patró de Catalunya. La festa ha inclòs una actuació del grup Els Catarres.

El grup que es va fer famós amb "Jenifer", la història d'un amor impossible estan d'estrena per partida doble. Els Catarres han encetat la seva gira "Bandarra 2012" amb el concert a la sala Luz de Gas de Barcelona, on, entre d'altres temes, han donat a conèixer la seva nova cançó, "Tintin", que ja han avançat a la xarxa.







VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut