Sant Joan Despí

"Fora de joc" és la cançó que acompanyarà la "Marató per la pobresa"

"Fora de joc" és el títol de la cançó que acompanyarà el proper 27 de maig la "Marató per la pobresa", que organitzen TV3, Catalunya Ràdio i la Fundació La Marató de TV3. L'objectiu del programa, que té com a lema "Que ningú es quedi fora de joc", és lluitar contra la pobresa i el risc d'exclusió social, que a Catalunya afecta més del 20% de la població. El programa vol sensibilitzar els ciutadans sobre aquest fet i recaptar fons per ajudar les entitats que fa temps que hi treballen.

RedaccióActualitzat
"Un gran cor per a la Marató", el vídeo en què participen tots els artistes, serà la part central d'un DVD que distribuiran el proper diumenge 20 de maig tots els diaris que s'editen a Catalunya. El DVD també inclourà el videoclip del tema interpretat pels seus autors, l'espot que s'ha estrenat al web de la Marató, la peça que faran els actors de "Polònia" i "Crackòvia", i els "making of" de tot plegat.

"Fora de joc" és una peça original de Manu Guix, Elena Gadel i Lídia Guevara, però en el seu enregistrament hi han participat una vuitantena de músics catalans, entre els quals hi ha Els Catarres, Joan Masdeu, Jofre Bardagí, Miquel Abras, Dept, Macedònia, Quico el Cèlio i el Mut de Ferreries, Lax'n'Busto, Marc Parrot i Teràpia de Shock, entre d'altres.




De moment, ja se n'ha estrenat l'espot "Que ningú es quedi fora de joc" al web, al blog i a les xarxes socials de Facebook i Twitter. L'espot es va gravar a principis d'abril en una pedrera del Garraf i va néixer amb les ganes de sensibilitzar i mobilitzar la societat.

La "Marató per la pobresa", que es farà el proper 27 de maig, començarà a les nou del matí a Catalunya Ràdio, amb Sílvia Coppulo, i a les dotze del migdia a TV3, presentada per Agnès Marquès i Antoni Bassas.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut