Prostitutes Indignades ha convocat la marxa. (Foto: ACN)
La manifestació ha sortit del carrer Sant Ramon. (Foto: ACN)
Barcelona

Més de 500 persones reivindiquen a Barcelona els drets de les prostitutes

Més de mig miler de persones de diferents entitats, dones que exerceixen la prostitució i veïns del Raval s'han manifestat aquest dijous al vespre pel centre de Barcelona per reivindicar els drets de les treballadores sexuals. Els manifestants s'oposen a la nova ordenança de civisme que prohibirà la prostitució al carrer a partir del mes de maig.

RedaccióActualitzat
La marxa, convocada per la plataforma Prostitutes Indignades, ha anat des del carrer Sant Ramon del barri del Raval fins a la plaça de Sant Jaume. Una quarantena d'entitats i associacions de la ciutat han donat suport a les treballadors sexuals i han demanat que s'ofereixin solucions alternatives a les multes per exercir al carrer, una mesura aprovada pel govern de Xavier Trias que la portaveu de les prostitutes, Clarisa Velocci, ha qualificat d'"hipòcrita i oportunista".

"Les multes no ens alliberen" o "Ja n'hi ha prou d'assetjament policial" són alguns dels lemes que s'han vist a la manifestació. Les prostitutes han assegurat que la policia les hauria de protegir i han remarcat que no són al carrer per plaer, sinó per necessitat

Anar al contingut