Barça

Tito Vilanova serà el primer entrenador del Barça a partir de la temporada que ve

El Barça no ha trigat a trobar-li un substitut a Pep Guardiola de cara a la temporada que ve, i serà un home de total confiança del tècnic sortint. Francesc "Tito" Vilanova, fins ara entrenador assistent, serà el nou entrenador del Barça. Andoni Zubizarreta, director esportiu del club, ha explicat que aquesta decisió respon a la voluntat de no trencar l'estil i la dinàmica de les últimes temporades.

Actualitzat
Zubizarreta ha admès també que Vilanova era "la primera opció des que en Pep ens va comunicar la seva decisió".

Francesc "Tito" Vilanova, nascut a Bellcaire d'Empordà el 1969, es coneix amb Josep Guardiola des que tots dos van coincidir a la Masia del Barça sent adolescents. Migcampista de toc, Vilanova no va arribar a fer-se un lloc en el primer equip però sí que es va fer un nom en la històrica campanya de la UE Figueres el 1992, quan l'equip empordanès va disputar el "play-off" d'ascens a Primera Divisió. Després va fitxar pel Celta, però, no va arribar a consolidar-se a Primera amb l'equip gallec. Un cop retirat, i després d'una etapa com a director tècnic del Terrassa, Vilanova va acceptar la proposta de Guardiola de ser el seu tècnic assistent al Barça B, a Tercera Divisió. I des d'aleshores, és el seu col·laborador més estret. 

Al novembre del 2011, a Tito Vilanova li va ser extirpat un tumor cancerigen. Després de diverses setmanes de baixa, es va reincorporar gradualment a la rutina del seu càrrec, que actualment compleix amb total normalitat.
  
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut